E-mail in de cloud : "Hosted Exchange"hosted_exchange.jpg

Een betere manier van e-mailen

Hosted Exchange is een sterk professionele e-mail oplossing waarmee u altijd en overal gemakkelijk uw e-mail, agenda, contactpersonen en notities kan raadplegen.

E-mail in de cloud of Hosted Exchange biedt u alle functionaliteiten van een Microsoft Exchange server zonder dure investeringen. Geen investeringen in software, een server maar ook belangrijk biedt het een aanzienlijke besparing op onderhoud en beheer.

Cloudblaster garandeert u ook bij hosted exchange hoogwaardige veiligheid, beschikbaarheid van 99.9% en biedt u gratis ondersteuning.

Uw bestanden worden steeds zorgvuldig bewaard door dubbele backups en een continue synchronisatie tussen meerdere servers om hardware storingen zoveel mogelijk uit te sluiten.

Wat maakt hosted exchange zo sterk?

Automatische doorsturen naar uw apparaat

Onze servers bevatten de mogelijkheid om elke ontvangen mail automatisch door te sturen naar uw apparaat (computer, smartphone, ...) Hierdoor dient u zelf geen tijd te spenderen om handmatig te verbinden en te controleren of er al dan niet mail aanwezig zijn in uw mailbox.

Synchonisatie, delen van agenda, contacten en takenlijst

Voeg contacten, afspreken en notities toe op één van uw apparaten en zie de toevoegen automatisch en snel verschijnen op al uw andere ingestelde apparaten. Hierdoor hebt u een kleinere kans om bijvoorbeeld een belangrijke afspraak niet te missen!

E-mailbeveiliging en -aflevering, een zeer belangrijke toevoeging

Het is belangrijk dat de mails die u ontvangt of verstuurd vrij zijn van "onzichtbare en ongewilde" virussen of reclameboodschappen. Wij garanderen u daarom een up-to-date uitgebreide controle op virussen, spam en spyware. Wanneer bepaalde mails niet direct bij de bestemming kunnen afgeleverd worden dan mag u rekenen op een stand-by back-up die ervoor zorgt dat uw mail alsnog afgeleverd wordt wanneer de bestemming terug bereikbaar is (bijvoorbeeld bij een korte serveronderbreking).

Uw e-mail altijd beschikbaar zelf via internet

Bent u aan het werken op een publieke computer of hebt u niks anders voorhanden dan de computer van uw collega, familieleden. Dan kan u uw mail alsnog raadplegen door te surfen naar een vooraf bepaalde website. Deze website geeft u de look en feel van een volwaardige Outlook waardoor het net is alsof u op uw eigen computer uw mails aan het raadplegen bent.

Veiligheid en kwaliteitsgarantie

  • Onze servers bevinden zich in het veiligste datacenter van België.
  • Kwaliteitsgarantie dankzij ISO certificatie 9001/27001.
  • SSL encryptie (= versleutelde veilige verbinding tussen u en onze servers)
  • Permanente back-ups via een failover systeem

Mobiel werken via Wifi en 3G

Hosted Exchange heeft u ook de mogelijkheid om te werken via Wifi alsook 3G waardoor het perfect mogelijk is om te werken via een

  • Desktop computer
  • Laptop
  • Smartphone
  • Tablet
  • TV
  • ...

Technologie

Al bij het opstarten van Cloudblaster stond kwaliteit heel hoog in het vaandel. Het is belangrijk voor ons en is altijd al onze prioriteit geweest van in het begin af aan dat we producten kunnen afleveren tot bij de klant waar we zelf veel vertrouwen in hebben. Hiervoor zijn alle elementen (Servers, netwerk, datacenter) uiterst nauwkeurig bestudeerd geweest zowel voor als tijdens en zelfs nu nog na de opstelling. We hebben er voor onszelf voor gezorgd dat er ruimte is voor uitbreidingen op de infrastructuur waardoor onze klanten altijd zullen genieten van het meeste rendement.

Publieke folders

Hosted Exchange biedt ook toegang tot publieke folders. Hier heb je onder meer de mogelijkheid om een gezamelijke contactenlijst te creëren zodat u deze kan delen met bijvoorbeeld de andere mensen in uw bedrijf. Ook eventuele notities kan u op diezelfde manier gemakkelijk delen onder elkaar.

Domeinnaam

Uw eigen domeinnaam is inbegrepen. Keuzen uit standaard .be, .nl, .eu, .com indien u opzoek bent naar een andere domein extensie? Aarzel niet ons hierover te contacteren

Vrijheid van aliassen

Per mailbox hebt u de vrijheid en mogelijkheid om een onbeperkt aantal aliassen te koppelen. Dit kan handig zijn wanneer u voor een bepaalde afdeling al de mails gezamelijk wil bijhouden.

Out of office of Autoreply berichten

Beheer uw eigen automatische antwoord boodschappen heel gemakkelijk via uw mailprogramma en zelfs in de online web access. Hierdoor kan u gemakkelijk uw afwezigheid kenbaar maken aan de persoon die u probeert te mailen. De ontvangen mail komt gewoon in uw postvak terecht en de persoon die de mail heeft verstuurd krijg een automatische mail van uw e-mailadres terug.

info@cloudblaster.be

Wij helpen u verder!