Online Desktop (Remote Desktop)

U kent het wel, die veelgebruikte en favoriete icoontjes staan mooi gerangschikt op het bureaublad van uw computer om het werken zo efficiënt mogelijk te maken. U maakt gebruik van enkele programma's waar belangrijke projecten mee aangemaakt, bewerkt of afgewerkt worden en dan plots dient u zich op een andere computer aan te melden en wilt u uw eigen projecten vlug en gemakkelijk ook daar raadplegen.

Hier biedt Online Desktop  de oplossing!

Wij voorzien u van een volwaardig online bureaublad geïnstalleerd op onze krachtige servers met al uw gewenste programma's en instellingen zoals dat u ze hebt geconfigureerd. U behoudt deze programma's en instellingen ook als u gebruik maakt van een andere computer.

De remote desktop die wij aanbieden is gebaseerd op het remote desktop protocol (RDP) ontwikkeld door Microsoft. u gebruikt een client programma om in te loggen op uw server. Vandaar uit krijgt u een eigen brureaublad dat meereist met u. U krijgt altijd dezelfde indeling ongeacht de plaatst of het toestel dat u gebruikt om te connecteren. Iedereen binnen hetzelfde bedrijf werkt met dezelfde versies, updates worden dagelijks gecontroleerd en uw server blijft altijd up to date.

Mogelijkheden van RDP zijn:

  • Ondersteuning voor 32-bitkleuren. 8-, 16-, en 24-bitkleuren zijn ook mogelijk voor trage internet lijnen
  • 128-bit-encryptie (RC4-encryptie is de standaard)
  • Audio-omleidingen (audio kan worden omgeleid en afgespeeld worden op de client)
  • Bestandssysteemomleidingen (gebruikers kunnen gebruikmaken van de lokale bestanden)
  • Printeromleidingen (gebruikers kunnen printen op lokale printers)
  • Poortomleidingen (seriële en parallelle poorten kunnen benaderd worden vanuit de sessie)
  • Het is mogelijk om te kopiëren en te plakken tussen de sessie en het lokale systeem

Uw programma's altijd en overal

Even inloggen op uw Desktop Online en uw Windows-bureaublad staat al op het scherm. Van daaruit klikt u Microsoft Word of Excel open, leest u uw mails in Outlook, bladert u door uw bestanden in verkenner, surft u op het web, ...

We installeren uiteraard ook uw bedrijfsspecifieke software zoals een boekhoudsysteem en natuurlijk zorgen we ervoor dat u kan printen.

Bij ons bent u veilig

Vergeet permanent updaten van virusscanners en firewalls. Daar zorgen wij voor. Zo geniet u van de best mogelijke bescherming tegen indringers. We nemen ook dagelijkse back-ups van uw bestanden en programma's. Zo geraakt u nooit meer iets kwijt. Redundante hardware voorkomt dat u niet meer kunt werken na een hardware storing. door middel van replicatie worden uw gegevens permanent gekopieerd naar een andere server. Het maximale verlies aan data komt ovevereen met maximum 5 minuten werk. Firewalls in high availability opstelling beschermen u tegen inbraak van buiten af. Anti-virus en anti-spam detectie door de firewall doet al een eerste controle, bij besmettingen wordt de virus aanval al gesmoord voordat het op het netwerk kan komen.

nieuw.pngAnti- Virus : Cryptolocker / ransomware 

Iedere server binnen het cloudblaster.be netwerk geniet van een Panda antivirus licentie "Adaptive Defense 360"

Adaptive Defense 360 is de eerste cyberbeveiligingsservice die volgende generatie-bescherming (NG EPP) en detectie- en hersteltechnologieën (EDR) combineert, met de mogelijkheid 100% van de actieve processen te classificeren.

  • Gegevenslekken voorkomen ongeacht het feit of ze afkomstig zijn van malware of van uw werknemers.
  • Systeem- en toepassingskwetsbaarheden detecteren en oplossen en tegelijkertijd ongewenste objecten zoals browserwerkbalken, adware of invoegtoepassingen voorkomen.
  • Detecteren en blokkeren van gerichte aanvallen op uw systemen.


 

info@cloudblaster.be

Wij helpen u verder!