Voordelen werken met Cloud

Schaalbaar naar uw noden

Uw Cloud server kan u vergroten of verkleinen afhankelijk van uw noden. Ideaal wanneer uw zaak een boost kent. Onze Cloud biedt de mogelijkheid om in te spelen op een bijvoorbeeld een hogere belasting door tijdelijk extra snelheid of plaats toe te kennen. De Cloud groeit mee met uw zaak en is maandelijks aanpasbaar !

99,99% beschikbaarheid

Wij garanderen u een uptime van 99,99% wat een must is voor uw business. Wij streven ernaar deze belofte steeds waar te maken. Wij zorgen ervoor dat uw werk met een minimale tijd onderbroken wordt indien er toch problemen opduiken. Hiervoor hebben we de nodige back-up ter onze beschikking.

De beste performantie

Als u werkt in de Cloud bij Cloudblaster geniet u van de beste performantie. Wij zorgen ervoor dat uw syteem altijd up to date is waardoor de performantie en veiligheid gegarandeerd kan worden. Ook onze servers werken met de meest recentie versies.

Goede kostenberekening en analyse

Alvorens u de stap maakt naar de Cloud, denken wij samen met u mee om zo efficiënt mogelijk de keuze te maken naar een omgeving op maat. Hierdoor worden geen onnodige extra kosten gemaakt en hoeft u zelf niet de zorgen te dragen voor de overstap.

Maximale service

Een service waar u kan op rekenen 24/7 , steeds inbegrepen in eender welk pakket. Wij vinden het belangrijk om u als tevreden klant te hebben. U mag erop rekenen dat uw business bij Cloudblaster met de beste zorg wordt behandeld.

info@cloudblaster.be

Wij helpen u verder!