cloudBLASTER.BE is ontstaan uit de diensten van Ware*Ever nv.

service.jpgWare*Ever nv, is ontstaan in 1994 met als eerst doel , het leveren van een totaal pakket aan ICT diensten vooral gericht naar de KMO wereld. De dienst na verkoop is de belangrijkste pijler in het dagelijks bestuur. Daarom staat Ware*Ever nv goed aangeschreven in de markt, onze service is dan ook onze beste troef.

Daar service en betrouwbaarheid van het product zeer belangrijk zijn, werkt Ware*Ever nv uitsluitend met merk producten die hun naam en faam al lang bewezen hebben. De keuze van deze partners werd in het verleden bepaald met een visie op de toekomst. Dergelijke Partners zijn Dell, Microsoft, Stormshield, Panda, …

Sinds het ontstaan van internet heeft Ware*Ever zich altijd bewust geweest van de verder groei en belangrijkheid van het internet in ons bestaan. In 2000 is dan beslist geweest om een aparte entiteit binnen Ware*Ever nv op te richten met de naam Hostblaster.be.  Hostblaster.be  specialiseert zich in de klassieke  internet diensten zoals domeinnaamregistratie, website hosting , e-mail hosting, DNS beheer, SSL certificaten, PHP, MySQL, ASP, Concrete5, ... maar Hostblaster.be gaat ook verder en biedt ook volledige dedicated servers aan.

Door de steeds groeiende vraag naar Cloud oplossingen kon Ware*Ever nv ook niet langer achterblijven en is 2013 startte een volledig nieuwe Cloud afdeling, Cloudblaster.be. Door de jarenlange ervaring en de sterke groei in het opzetten van diverse private Clouds voor klanten van Ware*Ever nv, was het een logisch gevolg dat Ware*Ever nv zijn eigen publieke/private Cloud voorstelt dit met het oog om een compleet pakket van Cloud diensten uit te werken. Op dit ogenblik kunnen we om het even welke Cloud dienst aan bieden, gaande van Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS).

Kortom langer investeren in eigen hardware wordt stilaan ouderwets en daarom huurt u alle diensten lessexpensive.jpgin alle vrijheid. De flexibiliteit die u hiermee krijgt, is ongeëvenaard en de noden kunt u aanpassen van maand tot maand. Uw eigen Cloud groeit met u mee. Cloudblaster.be laat u niet aan uw lot over. Wij begeleiden u niet alleen in de keuze van de hosting van uw infrastructuur, maar ontfermen ons eveneens over de installatie, het onderhoud, de hard- en software, upgrades en de security ervan. Zodat u zich kan concentreren op uw core business.

Kwaliteit is onze troef en daarom is onze Cloud infrastructuur zorgvuldig samengesteld met merken waar we al 30 jaar mee samen werken en hebben we niet bezuinigd op performantie, veiligheid en back-up. Het Redundante en veilige klasse A datacentra, gelegen in Zaventem – België past perfect in ons verhaal waar service en continuïteit de belangrijkste pijlers zijn. Gegarandeerde en redundante stroomvoorziening, actieve, super efficiënte klimaatregeling, hoogtechnologische brand- en waterbeveiliging, supersnelle performante verbindingen doorheen België, Europa en de rest van de wereld, netwerk connectiviteit met ongekende snelle verbindingen zijn de belangrijkste troeven vaneen goed data center waar jij als klant kan van meegenieten.

cloudBLASTER.BE zit dan ook niet stil en past zijn Cloud infrastructuur continue aan en groeit mee met de noden van de markt. Bij Cloudblaster.be kan u steeds genieten van de laatste  Windows Server omgevingen, Exchange, Hyper-V, Azure back-up , ….

cloudblaster.pnghostblaster_small.pngmailblaster_small.png

ware-ever_logo.png

 

info@cloudblaster.be

Wij helpen u verder!